Siem Reap

Siem Reap kan sammanfattas som 2,5 dagar dålig mage, dumma istee. Som tur var hade vi ett bra eget rum med toalett. Vi låg mest däckade i sängen men vi hann med att se solnedgången vid ett tempel uppe på ett berg. Nästa morgon gick vi skakiga upp vid 05.00 för att se soluppgången. Det var otroligt vackert men blev lite störd av den enorma mängd turister som också var där. Precis när solen dök upp bakom templet hörde man ett sus av oooh genom massan. Vi såg ytterligare två tempel, det ena  häftigare än det andra. Resten av dagen spenderades i sängen. Jag (sara) gjorde ett litet försök till utflykt, fick se Kambodjas version av hemglassbilen: en man på en cykel med en liten fryslåda på pakethållaren och en liten klocka som han plingade i. Nästa dag lyckades vi göra en liten utflykt till en marknad,  dock med några blodsockerfall på vägen. 
Nu är det Bangkok nästa!
 
Puss & kram / Sara& malin 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Fy för att bli så dålig i magen :( men det ät nog oundvikligt att klara sig i från når msn är iväg så länge. Tur att ni fick se några tempel iaf! Ser så mkt fram emot att få se era bilder och höra mer :) hoppas ni mår bättre nu och har det fint ii Thailand :) många kramar Emelie

2014-03-30 @ 19:20:15
Postat av: Sofie

Hahahaha jag ska också sätta frysbox på min cykel! Ni skulle ha tagit med er svenska kakor, det mår alla magar bra av :)

2014-04-08 @ 16:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0